Vuokrajohtajuus

Vuokrajohtajuus

Vuokrajohtajuus

Vuokrajohtajana olen kädet savessa asiakkaani arjessa, liiketoiminnan kehittämisessä, ihmisten sparraamisessa, myynninjohtamisessa, osaajien rekrytoinnissa ja tuloksen tekemisessä. Vuokrajohtajana töihin pitää tarttua täysillä heti. Työ on älyttömän mielenkiintoista ja monipuolisempaa kuin monen perinteisemmän alan myynninjohtaminen.

Minulle on luontevaa, että teen vuokrajohtajuuden rinnalla liikkeenjohdon valmennusta, myynnin sparrausta ja coachingia sekä teen johdon suorahakuja yhteistyökumppani Pro-Sourcen kanssa.

Rohkeus, päättäväisyys ja uskottavuus korostuvat vuokrajohtajana toimiessa ja selkeät tavoitteet ovat myynnin perusta. Jokaisen myyjän pitää tietää, mitä häneltä odotetaan, miten häntä mitataan ja mistä häntä palkitaan.

Vuokrajohtajana tulen tarvittaessa asiakkaan organisaatioon muutaman viikon sisällä päätöksestä. Vahvuutena tuon laajan kokemukseni kautta uusia ajatuksia ja toteutustapoja liiketoimintaan. Hengitän ja puhun asiakkaani arkea.

 

Rakennan asiakkaalle myynnin työkaluja, jotta hän pystyy toteuttamaan vahvan kasvustrategiansa, tuon uusia näkökulmia kuinka asioita voi tehdä ja olen yksi johdon jäsenistä.

Tutkimuksenkin mukaan kokemus, aiemmat saavutukset ja referenssit painavat vuokrajohtajan valinnassa. Tarkkaan tavoitteeseen keskittyvä vuokrajohtaja pysyy organisaatiopelien ulkopuolella ja saa tuloksia aikaan. Vuokrajohtajan työ on projektiluontoista ja se antaa huikeat näköalat tutustua uusiin ihmisiin ja erilaisiin organisaatioihin.

Työssä oppii eri aloilta parhaita käytäntöjä, joita voi aina soveltaa uusissa tehtävissä. Oma myyntijohtajan substanssi kasvaa jatkuvasti.